Calendar Icon - Dark X Webflow Template
September 29, 2023
Clock Icon - Dark X Webflow Template
5
 min read

Amazon'da Online Arbitraj için 9 İpucu

Bu makalede Amazon'da çevrimiçi arbitraj için 9 ipucu açıklanmaktadır.

Amazon'da Online Arbitraj için 9 İpucu

Bu yazıda, kişisel deneyimlerimize dayanarak Amazon'da Çevrimiçi Tahkim için bazı önerileri sizinle paylaşmak istiyoruz.

  • 1. Hemen büyük bir yatırım yapmayın.

Büyük bir satın alma işlemi yapmadan önce ürünü birkaç kopya satarak test edin. Çok fazla satış yerine öncelikle olumlu eleştirilere odaklanın. Olumlu geribildirim satışlara yol açacaktır.

Küçük bir satın alma aynı zamanda tedarikçinin güvenilirliğini ve kalitesini kontrol etmenize de olanak sağlayacaktır.

  • 2. Yalnızca lisanslı satıcılar tarafından satılabilen markaları satmayın.

Her türlü sahtelikten kaçının. Amazon'un bu tür ihlallere ilişkin çok katı bir politikası vardır.

  • 3. Ürünleri Amazon'daki fiyatından en az %50 daha ucuz satın alın.

Amazon ücretlerini unutmayın. İyi bir marj elde edebileceğinizden emin olun. Nakliye ve depolama maliyetlerinden tasarruf etmek için hacimli öğelerden kaçının. İyi satan ürünleri seçin. Amacınız stokta tutmak değil, hızlı satış yapmaktır.

  • 4. Oyuncaklara odaklanmayın.

Bazı nedenlerden dolayı birçok satıcı, Amazon'daki Oyuncaklar ve Oyunlar kategorisiyle özel olarak çalışmak istiyor. Ancak bu kategori oldukça rekabetçi ve dolayısıyla marj daha düşük olacak. Bu tür mallar genellikle depolarda daha uzun süre kalır.

  • 5. Farklı kategorilerde satış yapın.

Çeşitli kategorilerde ürünler satmayı deneyin. Birinde hiçbir şey kazanamayabilirsin ama diğerinde çok başarılı olabilirsin. Bütçenize odaklanın ve farklı ürünler satmaya devam edin. Gelecekte değerli deneyimler kazanacak ve farklı kategorilerde başarılı bir şekilde ticaret yapabileceksiniz.

  • 6. Amazon para kaybetmekten korkmuyor.

Üretici fiyatlarını düşürmeye karar verirse Amazon zararla ticarete başlayabilir. Belirli bir ürünün ucuzladığını gören Amazon, daha yüksek bir fiyattan satın alsa bile büyük olasılıkla fiyatı da düşürecektir. Bu nedenle Amazon'un kendisinin sattığı ürünleri satmamanızı öneririz.
Bu arada ASINSpotlight'ın Amazon içeren tüm listelemeleri hariç tutacak bir filtresi var.

  • 7. Alacağınız ürünü inceleyin.

Belirli bir nişteki fiyatları, rakipleri, müşteri incelemelerini ve talebi inceleyin. Sadece mevcut fiyata değil aynı zamanda geçmişine de dikkat edin. Güçlü rakiplerin her zaman fiyatı düşürebileceğini unutmayın, ancak bunu yapabilir misiniz?

  • 8. Amazon'u zekanızla alt etmeye çalışmayın.

Amazon ile dürüst olmayan herhangi bir oyun girişimi, er ya da geç hesabın yasaklanmasına yol açacaktır. Paranızı çekebileceğiniz bir gerçek değil. Doğru strateji gelecek için çalışmak ve tüm ortaklarla uzun vadeli ilişkiler kurmaktır.

  • 9. Önemli olan sabır ve azimdir.

Elbette tüm ürünlerinizi hızlı bir şekilde satmak istersiniz. İdeal olarak tüm ürünler bir ay içinde satılır. Gerçekte her şey bundan çok uzaktır. Piyasa yerinde durmuyor. Fiyatlar değişiyor, yeni satıcılar ortaya çıkıyor. Rakipler listelere ekleyebilir. Fiyatlarınızı düşürürseniz satış yaratabilir ancak büyümenizi engelleyecektir. En iyi uygulamalar, acele etmemenizi ve ürününüzü piyasaya sürmeden önce dikkatli bir şekilde seçmenizi önerir.

Latest articles

Browse all

Son makaleler

Tümüne göz atın

Последние статьи

Смотреть все