Calendar Icon - Dark X Webflow Template
September 29, 2023
Clock Icon - Dark X Webflow Template
3
 min read

Dropshipping için karlı ürünler bulun

Amazon'da Dropshipping için karlı ürünleri hızla bulun. Dropshipping programı. Amazon işi.

Dropshipping için karlı ürünler bulun

Aşağıdaki listenin kapsamlı olmadığını belirtmek isterim. Ayrıca Amazon'la çalıştığınızda kendi ürün gereksinimleriniz olacaktır (ya da zaten vardır).

Biz sadece, bizim açımızdan dikkate alınmaya değer olan mal arayışıyla ilgili bazı hususlara dikkat çekmek istiyoruz.

  1. İyi ürün derecelendirmesi, üçten fazla yıldız.
  2. İnceleme sayısı ondan fazla.
  3. Ürünün fiyatı (Çok ucuz yani fiyatı on doların altında olan ürünleri seçmeyin. İlginç marjı olan ürünleri arayın. Kârınızın bir iki dolar olacağı ürünleri satmanın hiçbir anlamı yok. Ama aynı zamanda çok pahalı ürünlerden kaçınmak daha iyidir).
  4. Satıcı sayısı - listeleme başına en fazla beş satıcı. (Burada her şey ürünün BSR'sine bağlıdır: düşükse iki veya üç satıcı, yüksekse beşten fazla satıcı da denenebilir).
  5. Rekabetçi bir fiyat sunma yeteneği (en düşük fiyat olması gerekmez, ancak durumunuz Yeni başlatıldıysa, listede 1-2-3 konumunu işaretlemeniz önerilir).
  6. Ürünün trend, sezonluk ve anahtar kelimelere göre alaka düzeyi.
    Ayrıca ürünlerin Amazon'daki alaka düzeyini belirlemek için yorumlara, son incelemenin ne zaman yapıldığına, ürünle ilgili soru sayısına ve ürünün Amazon'da ne zaman yayınlandığına bakmanız gerekir.
  7. Ürünün kırılgan olmaması tavsiye edilir. Ürünün müşteriye hasarlı ulaşma riski vardır ve çok fazla iade alırsınız.
  8. Acemi satıcıların Satın Alma Kutusu olmayan bir ürün aramasını öneririz (acemi satıcılar için Satın Alma Kutusu olan bir ürünü satma şansı neredeyse sıfırdır. Acemi ürünler genellikle en geç üç ay sonra Satın Alma Kutusunda görünmeye başlar) .
  9. Prime öğelerini veya Amazon'un kendisi tarafından satılan ürünleri içeren listelere eklemeyin.
  10. Kendinizi markalı ürünlere bağlayamazsınız çünkü bu, yasaklamayla sonuçlanabilir.

Bu eylemlerin birçoğu ASINSpotlight kullanılarak çok daha hızlı uygulanabiliyor. Program, Amazon'da karlı ürünler aramayı otomatikleştirmenize olanak tanır ve çok zaman kazandırır. Listede Satın Alma Kutusu olmayan, Stokta Olmayan, Prime Olmayan, Amazon varlığı olmayan ürünleri bulabilir, filtrelenen listelemeleri filtreleyip kaydedebilirsiniz.

Amazon'da satışta iyi şanslar!

Latest articles

Browse all

Son makaleler

Tümüne göz atın

Последние статьи

Смотреть все