Calendar Icon - Dark X Webflow Template
September 29, 2023
Clock Icon - Dark X Webflow Template
5
 min read

eBay Tedarikçileri Amazon'da Yeniden Satış için Arama Yapıyor

ASINSpotlight SR programı, malların yeniden satışı için Amazon - eBay fişlerini bulma işlevine sahiptir ve bu, aramalarını hızlandırmaya yardımcı olacaktır.

eBay Tedarikçileri Amazon'da Yeniden Satış için Arama Yapıyor

ASINSpotlight SR programı, malların yeniden satışı için Amazon - eBay fişlerini bulma işlevine sahiptir ve bu, aramalarını hızlandırmaya yardımcı olacaktır.

İlgilendiğiniz ürünü bulabilmek için öncelikle Amazon'da ihtiyacınız olan kategoriyi bulmalı ve programdaki bu kategoriye ait bağlantıyı taraymalısınız.

Örnek olarak Mutfak Tencere kategorisini ele alalım.

Bağlantıyı programa yapıştırın, Yakalama Listesi'ne ve ardından Yakalama Ayrıntıları'na tıklayın.

Ürünlerle ilgili tüm veriler öğrenildikten sonra bunları filtreleyebilirsiniz (filtreler hakkında daha fazla bilgi video eğitimlerinde açıklanmaktadır: https://asinspotlight.com/ru/tutorials/).

Tablodan ilgilendiğimiz ürünü seçin, sağ tıklayın ve eBay'de Ara'ya tıklayın:

Bundan sonra program Tedarikçiler sekmesine gidecek ve eBay'de bu adla bulunan tüm seçenekleri gösterecektir:

"Arama" alanındaki ürün adı otomatik olarak kopyalanır ancak bunu düzenleyebilir ve ardından yeni bir arama başlatabilirsiniz. Kopyalanan ürün adı, genellikle başlıktaki gereksiz metni kaldırdıktan ve daha spesifik bir biçimde düzenledikten sonra veya örneğin başlığa bir marka ekledikten sonra (eğer orada değilse) eBay'deki tüm mevcut seçenekleri her zaman otomatik olarak sunmaz. başlangıçta), arama çok daha fazla sonuç döndürebilir:

Sonuç:

Bir ürün hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için Ayrıntıları Al'a tıklamanız gerekir; ardından Satıcı Adı, Olumlu Geri Bildirim, Geri Bildirim Puanı, Satıldı, Mevcut, En Beğenilen Satıcı ve Ücretsiz İade sütunları bilinecek:

Sonuç:

Örnek olarak Tıbbi Teşhis & Tarama Ekipmanları kategorisini ele alalım ve tarama sonrasında ürünlerden birini seçelim.

Ürünün Amazon’daki fiyatının 48,02 dolar olduğunu görüyoruz. Toplam Fiyat sütununu en küçükten en büyüğe sıralayabilirsiniz, minimum fiyatın olduğu ürün hemen görünür. Aynı ürün eBay'de 23,94 dolara listeleniyor. Ürünün olumlu eleştiriler aldığını da görüyoruz. Bu, tedarikçinin güvenilir olduğu ve onunla işbirliği yapabileceğiniz anlamına gelir.

Bu verilere dayanarak Amazon'da yeniden satış için en iyi seçeneği seçebilirsiniz.

Latest articles

Browse all

Son makaleler

Tümüne göz atın

Последние статьи

Смотреть все