Calendar Icon - Dark X Webflow Template
September 29, 2023
Clock Icon - Dark X Webflow Template
5
 min read

Private label için karlı bir ürün bulma

Bu makalede karlı özel markalı ürünlerin nasıl belirleneceği açıklanmaktadır.

Private label için karlı bir ürün bulma

Bu makalede karlı özel markalı ürünlerin nasıl belirleneceği açıklanmaktadır.Doğru ürünü belirlemek Private Label için başarının anahtarıdır. Kötü pazarlama ve iyi bir ürün bile genellikle iyi pazarlama ve kötü üründen daha iyi sonuç verir. Etkili ve düşünceli ürün tedariki, Amazon'daki PL işinizi büyütmenin önemli bir adımıdır. Ne yazık ki aynı zamanda en zorlarından biri.

amazon

Fikir aramak, potansiyeli değerlendirmek ve rekabet ortamını analiz etmek çok zaman gerektirir. Ancak tüm bunları yaptıktan sonra bile başarı garanti değildir. Ürünün iyi satılıp satılmayacağını önceden bilemezsiniz.

Amazon'da satılacak ürünleri nasıl bulacağınıza dair çevrimiçi birçok makale, video ve kurs bulunmaktadır. Şimdi ayrıntılara girmeyeceğiz, yalnızca bizim açımızdan en önemli faktörleri vurgulayacağız.

  • Yüksek talep

Pazar ne kadar büyük olursa o kadar çok satabilirsiniz. BSR, bir ürüne olan talebin en iyi göstergelerinden biridir. BSR numarası ne kadar düşükse ürünün Amazon'da satışı da o kadar fazla olur. Kategoriye bağlı olarak satıcılar genellikle BSR'si 5000'in, hatta 2000'in altında olan ürünlere bakarlar.
Belirli bir ürün için anahtar sorgu sayısının (anahtar kelime arama hacmi) yüksek bir göstergesi de önemlidir. Bir ürüne olan ilgi örneğin Google Trendler'de de görüntülenebilir.

  • Düşük rekabet

Düşük rekabet, tüketici talebinin bir kısmını yakalayabileceğiniz anlamına gelir. Rakip ürünlere ilişkin incelemelerin sayısını analiz ederek rekabeti inceleyebilirsiniz. Bir ürün ne kadar çok yorum alırsa, bu rakibi yenmeniz o kadar zor olacaktır. Satıcılar, kategoriye göre 1000 veya 200'den az yorumu olan ürünlere bakıyor. Rakiplerinizin listeleri optimize edilmemişse (kötü fotoğraflar, kısa metinler, madde işaretleri ve reklam yok) ideal bir seçenektir.

  • Özel etikete uygunluk

İyi bir ürün büyük değildir ve çok ağır değildir, bu da teslimat ve depolamadan tasarruf etmenizi sağlar. Kural olarak, iade sayısını azaltan kırılmaz bir üründür ve sabit bir geliri garanti eden sezonluk bir ürün değildir.
Ürünü iyileştirme fırsatı olduğunda durum özellikle ümit vericidir. Mevcut bir ürün, müşterilerin sürekli şikayet ettiği bir kaliteye sahipse, bu ürünü geliştirmenin bir yolunu bulun; bu sizi rakiplerinizden farklı kılacaktır.
Nişinizde baskın bir marka olmadığından emin olun.Fiyat çok düşük veya çok yüksek olmamalıdır. En iyi seçenek 10 ila 70 dolar arasındadır.

ASINSpotlight, Amazon'da harika fırsatlar bulmayı çok daha kolay hale getiriyor. Programımızı kullanarak, tüm bir kategori veya ürün alt kategorisi için BSR'yi, fiyatları, yorum sayısını ve diğer önemli göstergeleri hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Örneğin, Ev ve Mutfak, Kaşıklar, çorba kaşıkları. Bağlantıyı Amazon'dan kopyalayın ve Grab list'e tıklayın; program bu kategorideki tüm ürünleri tarayacaktır. Web sitemizden demo sürümünü indirerek programı ücretsiz olarak test edebilirsiniz.

ASINSpotlight Example

Pazarlık arayışınızda iyi şanslar!

Latest articles

Browse all

Son makaleler

Tümüne göz atın

Последние статьи

Смотреть все